16abril2024

Presenten la campanya “El Jussà +Sostenible” al director de l’Àrea Municipal de l’Agència de Residus de Catalunya

Josep Simó, director de l’Àrea Municipal de l’Agència de Residus de Catalunya, es va reunir amb tècnics del Consell Comarcal del Pallars Jussà, que van aprofitar la trobada per mostrar-li la campanya de divulgació que s’està impulsant des del mes de març amb la finalitat de donar a conèixer a la població el funcionament dels serveis de recollida i tractament de residus i alhora sensibilitzar sobre la necessitat de recuperar i reciclar tant com sigui possible. També se li va presentar a Simó la nova imatge que lluiran tots els vehicles del servei, en línia amb aquesta campanya.

D’altra banda, la trobada també va servir per compartir i analitzar diferents experiències relacionades amb la gestió i recollida de residus per a avaluar-ne una possible implementació de cara al futur. Aquestes experiències van  des de la recollida porta a porta, el tancament de contenidors en zones més urbanes, fins al manteniment del sistema actual o  implantar el compostatge comunitari en zones més allunyades.  Experiències que, si es considera positiu aplicar-les, aquestes s’hauran de consensuar amb les noves corporacions municipals. 

D’altra banda, en els darrers dos anys l’àrea de residus del Pallars Jussà ha treballat en l’elaboració d’estudis previs de cara a la millora de l’eficiència del servei, alhora que s’han buscat els recursos econòmics per dotar el servei de materials i vehicles elèctrics que ho facin possible. 

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.