04Juny2023

Visites de seguiment a l’aplicació de realitat virtual

Comencen les visites de seguiment de l’aplicació de realitat virtual al Pallars Jussà per part de tècnics del Consell comarcal. L’objectiu és poder garantir una experiència òptima als usuaris d’aquesta experiència immersiva, per aquesta raó els QR que es troben col·locats a les diferents localitzacions, encara no es troben operatius.
Aquesta aplicació busca posar en valor diversos continguts culturals d’interès turístic de la comarca. Per utilitzar-la, només cal fotografiar amb un dispositiu mòbil els diferents codis QR que es troben col·locats a 5 localitzacions i es podran recrear les escenes de realitat augmentada i alguns vídeos de 360º.

Aquesta actuació s’inclou en l’operació “Foment del Patrimoni natural d’interès turístic al Pallars Jussà”, i el 50% està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i cofinançada amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i dels ajuntaments del Pallars Jussà.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.